Kamp

5 aug 2021 | Zwemnieuws

Het bijzondere zwemseizoen 2020-2021 ligt net achter ons, maar de kampcommissie is achter de schermen al druk bezig met het “gezelligheidskamp” voor na de vakantie. Het kamp staat gepland voor het eerste weekend van de herfstvakantie (15,16 en 17 oktober).

Kamphuis
Het lijkt misschien nog wat ver weg en we weten natuurlijk niet hoe het in oktober gaat met Corona. Door drukte van alle uitgestelde kampen, hebben we nu al een kamphuis moeten reserveren omdat ze anders allemaal bezet zijn. Na een flinke zoektocht heeft de kampcommissie nu een mooi kamphuis gevonden, waarvan we de locatie nog even geheimhouden.

Aanmelden
Dit kamphuis heeft, net als alle kamphuizen in deze gekke tijden, strenge voorwaarden voor annulering. Alleen als de overheid de kamphuizen verplicht te sluiten in verband met Corona, kunnen we als vereniging kosteloos annuleren. In andere situaties zijn we bijna het volledige huurbedrag verschuldigd. Daarom zouden we op graag vóór 31 augustus van jullie willen horen of jullie je willen inschrijven voor het kamp om zo te horen of er voldoende zwemmers mee willen gaan met ons op kamp.

Kosten
De kosten voor het kamp zijn € 55,- per persoon.

Let op; bij inschrijving kun je niet meer kosteloos afzeggen, omdat we zoals uitgelegd als vereniging al bepaalde kosten moeten maken. Mocht de situatie in oktober dusdanig slecht zijn dat we als kampcommissie moeten besluiten om het kamp te annuleren, geldt ook dat niet het volledige bedrag wordt teruggestort als er al kosten zijn gemaakt. We gaan er uiteraard vanuit dat we gezellig op kamp kunnen en gaan hier ook alles aan doen. Over aanpassingen of coronamaatregelen zullen wij jullie later nog informeren.
 

Corona
Uiteraard gelden op kamp de basisregels en de regels van de overheid zoals ze dan bekend zijn. We kunnen deze helaas nog niet delen, simpelweg omdat we nu nog niet weten hoe de stand van zaken dan is. De accommodatie is van een grootte dat er genoeg ruimte is om goed afstand te kunnen houden, kinderen ruimer in de kamers in te delen zijn en er goed geventileerd kan worden. We houden natuurlijk de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij zullen u t.z.t. op de hoogte brengen van de dan geldende regels.

Kinderen of begeleiders die in de periode voor het kamp klachten ontwikkelen en zich laten testen bij de GGD kunnen na een negatieve test én wanneer zij klachtenvrij zijn, mee op kamp.

Vragen
Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie die stellen bij oniek of Mirjam.

Opgeven
Jullie kunnen je opgeven via het volgende mailadres:
ledenadministratie@zeehondVERWIJDER73.nl
Nadere gegevens en formulier inschrijving

Wij hopen dat veel zwemmers zich opgeven en weer met ons op kamp willen! Het beloofd in ieder geval weer een heel leuk kamp te worden!

Groetjes,
De Kampcommissie

Zeehond'73