Helpt Elkander

Welkom bij Helpt Elkander Rozenburg

 

De kinderen die bij Helpt Elkander Rozenburg zwemmen, kunnen vanwege hun beperking niet meedoen met het reguliere zwemonderwijs. Onze gemoedelijke, ontspannen en persoonlijke manier van begeleiden, zorgt ervoor dat ze bij ons toch het gezellige verenigingsleven kunnen ervaren.

 
Helpt Elkander telt 20 tot 25 kinderen en 25 vrijwilligers. De meeste leden zwemmen al een tijd bij ons waardoor iedereen elkaar goed kent. Dat maakt dat het elke woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur een gezellige drukte is.

Kinderen met alle soorten beperkingen en chronische aandoeningen kunnen bij ons komen zwemmen. Ook kinderen met een visuele of auditieve beperking zijn van harte welkom bij onze vereniging.

Ieder kind krijgt, op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo, les van een persoonlijk begeleider. Deze enthousiaste vrijwillige begeleiders proberen het kind watervrij te maken en, waar mogelijk, leren zij het kind de best haalbare zwemslag aan. Het water geeft veel bewegingsvrijheid, stimuleert de spieren en heeft een ontspannende werking. Zwemmen is daarom voor iedereen een hele leuke sport!

Wilt u uw kind bij ons laten zwemmen of een keer vrijblijvend komen kijken bij de zwemles?
Neem dan per e-mail contact met ons op: HE@zeehondVERWIJDER73.nl

Zeehond'73