Kom zwemmen bij De Zeehond’73

22 aug 2021 | Zwemnieuws

Zwemvereniging de Zeehond ’73 in Rozenburg is weer begonnen met de eerste trainingen van het nieuwe zwemseizoen. 

Hebben jullie ook naar de Olympische Spelen gekeken en genoten wat de sporters hebben gepresteerd? Misschien zijn jullie wel geinspireerd door de zwemmers Arno Kammiga, die met zijn 2 fantastische medailles huiswaarts keerde, of Kira, Ranomi, Femke, Sharon, Thom, Ferry, Kim en niet te vergeten onze eigen zwemster Maaike de Waard. Maaike is bij onze club begonnen en zo doorgestroomd naar de top van wereld, met een 16de plek op de 100m rugslag.

De zwemmers worden weer verwelkomd in de Rozenburcht. Nadat er gedurende ruim een half jaar niet gezwommen was, waren de eerste trainingen voor iedereen weer wennen. We mochten voor de zomervakantie zelfs nog een drietal wedstrijden zwemmen. Inmiddels wordt er weer volop gezwommen, met veel plezier.

De Zeehond ’73 is een gezellige, gemoedelijke zwemvereniging waar het plezier voorop staat. Naast het zwemmen worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een gezelligheidskamp en trainingskamp.
Ben je in het bezit van zwemdiploma B en heb je zin om te komen zwemmen? Je bent dan van harte welkom. De eerste 3 proeftrainingen zijn gratis, zodat je zelf kan ontdekken of je het leuk vindt.

Op deze website (www.zeehond73.nl) kan je alle informatie vinden over de zwemvereniging, trainingsdagen en trainingstijden.

Wil je graag een plons nemen in het water?
Stuur dan een mailtje naar sgscomzeehondzwemmen@gVERWIJDERmail.com

Zeehond'73