Nieuwsbrief juni

28 jun 2022 | Zwemnieuws

Laatste trainingen van dit seizoen:
• Zwemcentrum Rotterdam: dinsdag 22 juni
• De Rozenburg: woensdag 6 juli
• Hoogvliet: woensdag 6 juli

Let op!
Op donderdag 30 juni is er géén training in De Rozenburcht.

 
 
Eerste trainingen van seizoen 2022-2023
• Maandag 15 augustus in De Rozenburcht.
• Dinsdag 23 augustus in Hoogvliet
• Dinsdag 6 september in Zwemcentrum Rotterdam

 
 
Zwemcentrum Rotterdam:
In Zwemcentrum Rotterdam gaat het 50m in onderhoud deze zomer. Het bad is pas vanaf 4 september weer te gebruiken. Dat betekend dat de trainingen in Rotterdam pas kunnen opstarten vanaf 6 september. Het bestuur gaat kijken wat er mogelijk is voor deze trainingen. De informatie hierover volgt in de zomervakantie.

 
 
Aanmeldingsformulier trainingen seizoen 2022-2023
Het aanmeldingsformulier trainingen seizoen 2022-2023 hebben jullie inmiddels ontvangen.
Het is belangrijk dat dit formulier voor de zomervakantie ingevuld teruggestuurd wordt naar TC wedstrijdzwemmen, ook al weet je nu nog niet op welke dagen je kunt komen trainen door bijvoorbeeld school. Je kunt de dagen dat je wilt trainen namelijk altijd aanpassen, in overleg met de hoofdtrainer. De ingevulde formulieren zijn belangrijk, omdat de hoofdtrainer hiermee de baanindeling voor volgend seizoen op tijd kan maken.

Vul dit formulier in en mail het zo snel mogelijk naar sgscomzeehondzwemmen@gVERWIJDERmail.com.

 
 
Sprint Clubkamioenschappen
Lees het eerdere bericht, hier.

 
 
Zwemvaardigheid reddingszwemmen
De trainers hebben hun zwemvaardigheid behaald. Ze oefenden 2 sessie op avonden en de derde sessie werden ze getest op hun kundigheid. Kundig waren ze die avond.

We bedanken de Reddingsbrigade en de instructeurs Arjan en Thom voor hun tijd en energie.

 
 
Bowling en afscheid Marjan
Op zondag 25-6 was het kampioensfeestje, bowlen in Spijkenisse.
Maar niet voordat Marjan in het zonnetje was gezet. Zij gaat stoppen met een groot aantal taken. Je zal haar nog wel eens zien, maar ze gaat nu vooral dingen thuis doen voor de club.

Namens haar hartelijk dank voor alle cadeaus.

Het bowlen was heel gezellig. We hadden 13 banen, tussendoor was er een snack en iets te drinken. Iedereen had het naar de zin. Om 16:00u namen we afscheid.
Dank aan de sponsoren van dit leuke evenement.

Meer foto’s vind je hier.

 
 
Oproep kandidaten bestuursfuncties 
Het volledige dagelijkse bestuur stelt zich niet meer herkiesbaar alle bestuursleden moeten dus vervangen worden.

Het gaat om de volgende vrijgekomen bestuursfuncties:
1. Voorzitter
2. Penningmeester
3. Secretaris

Het is van groot belang dat deze functies worden ingevuld door nieuwe ouders, leden of vrijwilligers, om het bestaansrecht van De Zeehond’73 te garanderen. Helaas heeft de oproep tot op heden nog geen aanmeldingen opgeleverd. Het bestuur benadrukt dat zonder bestuursleden de vereniging niet kan functioneren. Zonder bestuur kunnen essentiële zaken niet worden opgepakt. Dit kan ertoe leiden dat onze activiteiten niet meer worden voortgezet en er niet meer kan worden gezwommen bij De Zeehond’73.
Dit willen wij uiteraard voorkomen. Het bestuur roept leden om die reden met klem op om bijgevoegde functieprofielen te bekijken en bij mogelijke interesse of vragen te mailen naar bestuur@zeehondVERWIJDER73.nl
 
 
ALV 2022 – donderdag 30 juni 
Alle leden hebben de uitnodiging van ALV2022 inmiddels via de mail ontvangen. Uiteraard legt het bestuur verantwoording af ten aanzien van het afgelopen jaar.
Echter, dit jaar is de ALV van groot belang!
Vanwege het aftreden van het voltallige dagelijks bestuur, maar ook omdat er zaken besproken worden die belangrijk zijn voor alle leden en voor de toekomst van De Zeehond’73 in het algemeen.
Het bestuur roept dan ook alle leden op om naar ALV2022 te komen, om met elkaar te kunnen overleggen over deze toekomstgerelateerde verenigingszaken.

Zeehond'73