Sponsoring 

Den Otter

sponsor van de zwemploeg

Lechnerconsult

sponsor van de zwemploeg

Framo

sponsor van de zwemploeg

Sponsorkliks

u sponsort ons

We zijn op zoek naar sponsors

Een vereniging kan niet zonder sponsors. Alles wat er in een bedrijf gebeurt, gebeurt ook bij de Zwem- en waterpolovereniging De Zeehond ’73: publiciteit, financiën, resultaten, motivatie en personeels- en spelersbeleid. De ondernemer weet, net als het bestuur De Zeehond ’73, alles af van voorspoed en tegenslag, beperkte middelen, personeelsverloop (spelers) en ziekteverzuim. Het gaat er om dat je met bescheiden middelen en wat creativiteit je bekendheid in de regio kan vergroten om de concurrentie voor te blijven. Ook voor bedrijven die relatiemarketing minder hoog in het vaandel hebben staan, biedt de vereniging mogelijkheden voor promotie.

Sommige ondernemers denken dat sponsoring niets oplevert. Hen willen we graag overtuigen dat we niet alleen om steun vragen, maar ook een goed zakelijk voorstel hebben. Maak eens kennis met de mogelijkheden voor sponsoring die De Zeehond ’73 uw bedrijf te bieden heeft.

Uw bedrijf kan De Zeehond ’73 sponsoren als:
– Hoofdsponsor
– Shirt- en/ of trainingspakken sponsor
– Tassensponsor
– Adverteerder op onze website

Wat zijn de sponsormogelijkheden voor een hoofdsponsor?
Een hoofdsponsor kan zijn bedrijfsnaam/logo verbinden aan die van De Zeehond ’73.
In overleg wordt bepaald voor welk team men hoofdsponsor wilt zijn en wordt uw bedrijfsnaam/-logo op de wedstrijdshirts en/of trainingspakken van het te bepalen team gedrukt. Bedrukking op wedstrijdshirts en trainingspakken van een dames of herenteam is dus voorbehouden aan de hoofdsponsor.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bedrijfsnaam/-logo op de sporttassen van een team te drukken.

Als u de vereniging op één van bovenstaande manieren wilt sponsoren dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de sponsorcommissie via het contactformulier.

Zeehond'73