Trainingen Rotterdam

9 aug 2020 | Zwemnieuws

Mogelijkheid zwemmen in 50m-bad in Rotterdam en de kosten daarvan

 

Beste zwemmers, ouders en verzorgers, 

Met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 gaat onze vereniging meerdere 50-meter banen huren in het Zwemcentrum Rotterdam.

In een eerder stadium zijn de zwemmers die hiervoor in aanmerking komen, benaderd door de trainers met de vraag of hier interesse voor is. Uit deze inventarisatie is gebleken dat er op dit moment voldoende aanmeldingen zijn om dit te gaan organiseren.

Elke training duurt 1,5 uur en wordt verzorgd door onze eigen trainers op de dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend van 5.30 uur tot 07.00 uur.

Voor 2020 het (basis)lidmaatschap en de extra trainingsuren zijn nieuwe tarieven vastgesteld. Deze kan je nazien op de pagina lidmaatschap. Afhankelijk van het daadwerkelijke aantal deelnemers zullen de vastgestelde tarieven aan het einde van dit jaar worden herzien.

Degenen die ervoor in aanmerking komen, hebben een uitnodiging gekregen en het verzoek gekregen zich aan te melden vóór 22-08-2020.

Mochten er naar aanleiding hiervan vragen zijn, neem dan gerust contact op met het bestuur van onze vereniging via bestuur@zeehondVERWIJDER73.nl

Wij wensen jullie een fijne vakantie en hopen je daarna snel een keer te mogen begroeten in het zwembad!

Met vriendelijke groet,
Bestuur ZV De Zeehond’73

Zeehond'73