Zeer dringend bericht!

10 mrt 2024 | Algemeen nieuws

De Zeehond’73 viert haar 50-jarig bestaan en we zijn trots op de rijke historie waarin we vele (jeugd)leden hebben mogen verwelkomen voor wedstrijdzwemmen, waterpolo en Helpt Elkander. Met zelfs Olympische zwemmers die we hebben mogen opleiden, kunnen we terugkijken op een indrukwekkende periode. Om deze traditie voort te zetten, is het echter van cruciaal belang dat veel meer (ouders van) leden een actieve rol spelen en bijdragen aan onze vereniging.

Op dit moment is onze vereniging dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Zowel de penningmeester als de voorzitter zullen na de Algemene Ledenvergadering in april definitief aftreden na vele jaren toewijding aan de vereniging. Zonder een volledig bestuur is het voortbestaan van de vereniging in gevaar en zullen we genoodzaakt zijn om aan het einde van dit seizoen onze activiteiten te staken. Tot aan de zomer zullen alle activiteiten doorgaan, maar daarna alleen als er voldoende vrijwilligers zijn.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering willen we graag met jullie de toekomst van onze 50-jarige vereniging bespreken. Naast de financiële uitdaging, is het ook van groot belang dat meer (ouders van) leden zich aanmelden om de huidige groep actieve vrijwilligers te versterken. We zoeken bijvoorbeeld ook een TC Waterpolo, een webmaster en iemand voor de ledenadministratie. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers nodig die de PR en de sponsoring naar een hoger peil kunnen brengen.

De uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 18 april (20.00u) ontvangen jullie binnenkort. We hopen op een grote opkomst en op korte termijn veel aanmeldingen van vrijwilligers, zodat we samen de vereniging een gezonde toekomst kunnen bieden. Neem contact met ons op per e-mail of spreek ons aan in het zwembad als je interesse hebt en/of iemand kent die binnen onze vereniging een rol zou willen vervullen.

 

Met sportieve groet, namens het bestuur en de vrijwilligers,

Peter (voorzitter@zeehondVERWIJDER73.nl)
Rick (penningmeester@zeehondVERWIJDER73.nl)
Anne (secretaris@zeehondVERWIJDER73.nl)
Maria (HE) – (HE@zeehondVERWIJDER73.nl) – Rozenburcht (woensdag 19.00-20.00)
Marjan (zwemmen) – Rozenburcht (maandag 18.30-20.00)
Bart (waterpolo) – Rozenburcht (maandag 17.45 -18.30 en 20.00 – 21.00)

Zeehond'73