Voorzichtige herstart zwemtraining

27 apr 2021 | Zwemnieuws

Ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen blijven de zwembaden helaas nog gesloten. We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Uiteraard houdt het bestuur de ontwikkelingen in de gaten en zodra dat mogelijk is, zal worden geprobeerd de verenigingsactiviteiten in ons binnenzwembad op te starten.
Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Er is gekeken naar de mogelijkheid om de verenigingsactiviteiten op te pakken in een buitenzwembad……en dit is gelukt!

Vanaf zondag 2 mei gaan we de zwemtrainingen, een klein beetje, hervatten in het buitenbad van Pernis. Als je zin hebt om de trainingen weer op te pakken kun je dat t/m donderdag 29 april 2021 aangeven bij Marjan Vroegindeweij: sgscomzeehondzwemmen@gmailVERWIJDER.com

Start: 2 mei 2021
Waar: Buitenbad in Pernis
Wanneer: zondag en dinsdag; tijden volgen via WhatsApp en/of e-mail
Kosten: €4,00 per training bij 12 deelnemers (bij meer deelnemers zijn de kosten lager)
Voor wie: Leden wedstrijdzwemmen en conditietraining vanaf 12 jaar en ouder.

 

Overig nieuws

Landtrainingen
De landtrainingen zijn op dit moment stilgelegd. Megan bereidt zich voor op haar VWO-examen in mei. De animo voor de landtrainingen liep de laatste weken iets terug, maar er waren altijd genoeg leden en ouders die enthousiast met Megan meededen. Megan zal de landtrainingen weer oppakken na haar examens, tenzij we voordien als vereniging het binnenbad weer in mogen.

Overige activiteiten
De online Pubquiz en Bingo in februari en maart waren een succes. De opkomst bij deze activiteiten was groot. Houd allemaal WhatsApp in de gaten voor de volgende activiteit die de Activiteitencommissie in petto heeft.

Contributie  (geldt alleen voor de leden van de Zeehond’73)
Ondanks dat wij niet kunnen zwemmen, lopen in de tussentijd de kosten voor de vereniging gewoon door. Om die reden heeft het Bestuur besloten de contributie voor het 1e kwartaal 2021 tijdelijk de verlagen tot €19,50 en zal, indien van toepassing, tevens de startvergunning in rekening worden gebracht t.b.v. de afdracht aan de KNZB. Het contributiebedrag á € 19,50 is voor elk lid gelijk en is zodanig vastgesteld dat de lopende kosten kunnen worden betaald. Daarmee houden we onze vereniging financieel gezond en zorgen wij er samen voor dat wij weer als vereniging kunnen zwemmen zodra dat kan.

 
Hopelijk snel tot ziens in het zwembad.
 

Met vriendelijke groet,

Bestuur De Zeehond ‘73 en SCOM

Zeehond'73